Toimisto, Uutuudet

Herman Miller Aeron Onyx Ultra Matte – uusi värivaihtoehto Aeron -tuoteperheeseen

28.10.2021, KT Interior

Herman Miller Aeron Onyx Matte.

Herman Miller Aeron Onyx Ultra Matte

Herman Miller tuo markkinoille uuden värisävyn Aeron -tuoteperheen värivalikoimaan. Uusi Onyx Ultra Matte -väri on syvän ja intensiivisen mustan sävy. Lisäksi Aeron Onyx Ultra Matte -työtuolin materiaalina on käytetty ocean-bound -kierrätysmuovia.

Aeron -työtuolit ovat saatavana nyt neljässä eri sävyssä. Uusin väri, Onyx Ultra Matte on dramaattinen ja erittäin syvän mustan sävy – moderni lisä Aeron -tuoteperheeseen. Graphite -sävy on tummanharmaa ja Carbon -sävy neutraali hiilenharmaa, joka sopii niin lämpimien kuin viileiden sävyjen kanssa yhteen. Mineral -sävy on kevyt ja vaalea harmaa – väri joka luo avaruutta tiloihin ja on ihanteellinen avoimiin pohjaratkaisuihin.

Aeron -työtuoli on Herman Millerin myydyin tuolimalli ja se on muodostunut designklassikoksi. Aeron -työtuoli on voittanut useita palkintoja ja saanut tunnustusta alan arvostetuista kilpailuista. Aeron -työtuoli on saanut mm. palkinnot: Chicagon Athenaeum-arkkitehtuurimuseon Good Design Award (GDA), FIRA (Furniture Industry Research Association) sekä IDSA Designs of the Decade.  Aeron -tuoli on osa New Yorkissa sijaitsevan Museum of Modern Art -taidemuseon pysyvää kokoelmaa. Herman Miller -yhtiön ensimmäisenä tuotteena Aeron -työtuoli sai Cradle to Cradle V3 Silver Level -sertifikaatin, joka arvioitiin ympäristön ja sosiaalisen suorituskyvyn perusteella.Herman Miller Aeron Onyx matte uutuus väri.


Herman Miller Aeron Onyx Ultra Matte -työtuoli on tilattavissa marraskuusta alkaen KT Interiorilta.


Aeron -työtuoli on y
mpäristöystävällinen valinta

Koko Aeron -tuolivalikoimassa tullaan jatkossa käyttämään ocean-bound -kierrätysmuovia. Yksi Aeron -työtuoli sisältää 226,8g – 1,13kg ocean-bound -kierrätysmateriaalia ja tuolin valmistukseen on käytetty vastaavasti siis noin 23-114 muovipulloa. Aeron -työtuoleissa käytetty ocean-bound -muovimateriaali on peräisin Intiasta ja Indonesiasta. Kaikki Aeron -tuoteperheen tuotteet ovat jopa 90% kierrätettävissä ja sisältävät yli 50% kierrätysmateriaalia. Myös muissa Herman Miller -tuotteissa ja pakkausmateriaaleissa tullaan käyttämään vähintään 50% kierrätysmateriaaleja vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää Herman Miller ocean bound -muovimateriaalista >>

 

Videoesittelyssä ocean-bound -kierrätysmuovista valmistettu Herman Miller Aeron -työtuoliLähteet:
Herman Miller Press Releases

www.hermanmiller.com/aeron-chairs/


 

 

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. HermanMiller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.


Kiinnostuitko tuolista?

Ota yhteyttä