Ajankohtaista

Design Helsinki 24.-25.8.2022

7.7.2022, KT Interior

KT Interiorin kaluste- ja valaisinasiantuntijat Design Helsinki 2022 -messuilla

Design Helsinki-messut järjestetään Kasarmintorilla, Esplanadin alueella ja paikallisten yritysten showroomeissa 24.-25.8.2022. Design Helsinki-tapahtuman tarkoituksena on saattaa suunnittelijat ja design-brändit sekä kansainvälinen design-yleisö yhteen. Kalustuksen ja valaistuksen asiantuntijayritys KT Interior on elokuussa messuilla esittelemässä toimisto- ja julkitiloihin sopivia kalusteita ja valaisimia.

www.designhelsinki.com

Tutustu messuilla kaluste- ja valaisinvalikoimaan

KT Interior esittelee messuilla tuotevalikoimaansa sekä uutuustuotteita. Tuotteita on nähtävissä seuraavilta valmistajilta: Herman Miller, Naughtone, JLC-Tech, Regent ja Leds C4. Esillä oleva tuotevalikoima pitää sisällään toimisto- ja julkitilakohteisiin soveltuvia valaisimia ja kalusteita, sekä innovatiivisia ratkaisuja kuten T-listan korvaavan T-BAR -valaisimen.

Nähtävissä on myös vastuullisesti valmistettuja ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kuten Herman Millerin klassikkotyötuoli Aeron, joka on saatavana kierrätysmateriaalista valmistettuna. Nähtävänä olevan Naughtone Ever -nojatuolin suunnittelun ja valmistuksen peruslähtökohtana on ollut vastuullisuusnäkökulman huomioivat suunnittelumetodit. Tuotteessa on käytetty kierrätettyä materiaalia ja materiaalien helppoon uudelleenkäyttöön on kiinnitetty erityistä huomiota.

Löydät osastoltamme entuudestaan tuttuja tuotteita sekä uusia malleja, jotka ovat lanseerattu markkinoille hiljattain. Valaisinvalikoimassamme on nähtävillä yleisvalaistuksen ratkaisuja sekä sisustuksellisia valaisimia ja kalustetuotteiden valikoimassa on loungetiloihin soveltuvia kalusteita sekä työpisteiden ratkaisuja. Monet edustamamme tuotteet täyttävät LEED, BREEAM, Ska ja WELL -rakentamisen sertifikaattien vaatimukset.

KT Interiorin asiantuntijat kertovat messukävijöille lisää tuotteista ja palveluistamme.

Tervetuloa!
Design Paviljonki, Kasarmintori
24.-25.8.2022
Osasto: B19

Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen tapahtuman sivuilla.

 


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet hoituvat helposti kauttamme.