Ajankohtaista, Uutuudet

Uutuus – Herman Miller Asari-työtuoli

21.6.2023, KT Interior

Mukavuutta ja tyylikkyyttä yhdistävä työtuoli

Herman Millerin uusin työtuoli Asari yhdistää ergonomisen työtuolin ominaisuudet ja pehmeän lounge-tuolin mukavuuden. Asari-työtuoli on suunniteltu tarjoamaan ergonomiaa pitkäkestoisen istumisen tarpeisiin. Asarin pyöristetyt muodot ja veistoksellinen linjakkuus antaa sille oman persoonallisen ilmeensä ja tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden istua ergonomisesti ja viihtyisästi. Tyylikkään Asari-työtuolin on suunnitellut Naoto Fukasawa. Asari-työtuolit ovat tilattavissa syyskuusta alkaen kauttamme.

 

Herman Miller Asari, punainen verhoiltu neuvottelutilantuoli pyörillä.
 Matalalla Mid-Back -selkänojalla oleva Asari-työtuoli punaisessa Canyon -värisävyssä luo neuvottelutilaan modernia ilmettä. Ergonomisten ominaisuuksien ansiosta tuolissa jaksaa istua pidemmänkin palaverin ja verhoiltu pehmustus tekee tuolista mukavan.

Asari-työtuolin monipuoliset ominaisuudet


Tuolin ergonomia mahdollistaa yksilöllisen istuma-asennon löytämisen. Tuolissa oleva integroitu ristiselän tuki sekä selkänojan muotoilu tukevat selkärankaa oikeissa kohdissa. Säädettävät käsinojat sekä istuimen korkeuden säätö mahdollistavat yksilöllisen istuma-asennon. Lisäksi työtuolissa on automaattinen keinuominaisuus, joka antaa käyttäjälleen joustavuutta ja pitää kehon liikkeessä ja virkeänä.

Toimisto- ja neuvottelutilojen tyylikäs työtuoli


Asari on minimalistinen ja tyylikäs työtuoli, joka soveltuu paikkoihin, joissa ergonomia ja mukavuus ovat tärkeitä. Asari-työtuoli on saatavana kahdella selkänojan korkeudella. Matala Mid-Back -selkänojallinen Asari-työtuoli on miellyttävän pehmeä ja myös siksi erinomainen neuvottelutilan tuoli.

High-Back -selkänojallinen työtuoli on korkealla selkänojalla oleva tyylikäs ja ajaton työtuoli, mikä tekee siitä sopivan valinnan sekä kotiin että toimistoympäristöön. Pehmustettu ja ympäriverhoiltu työtuoli on pehmeä ja ergonominen.

 

Herman Miller Asari työtuoli ja neuvottelutilan tuolit.
Asari-työtuolit soveltuvat toimisto- ja neuvottelutiloihin.

 

Asari on ergonominen työtuoli henkilökohtaiselle työpisteelle.

 

Värivalikoima

Asari-tuoteperheen  värivalikoima koostuu kahdeksasta viehättävästä väristä; Alpine (vaaleanharmaa), Canyon (punainen), Black (musta), Cocoa (vaaleanruskea), Peacock (turkoosi), Graphite (tummanharmaa) ja Nightfall (yönsininen). Työtuolin runko sekä käsinojat voidaan sovittaa yhteen saman värisen kankaan kanssa, jolloin tuoli saa yhtenäisen värin ja modernin ilmeen. Black ja Nightfall -värien kanssa saadaan nahkaverhoilu.

Alpine ja Graphite -runkojen värivaihtoehtojen kanssa voidaan valita useista kangasvaihtoista mieluisin yhdistelmä.


Herman Miller Asari -työtuolit eri väreissä.

Alpine, Canyon, Black, Cocoa, Peacock, Graphite, Marigold, Nighfall -värit.

 

Tutustu Asari-työtuolin esitteeseen:

Herman Miller Asari tuote-esite.
Herman Miller kalusteet maahantuo KT Interior.

Herman Miller on yhdysvaltalainen kalustevalmistaja, joka on tunnettu erityisesti ergonomisista designtyötuoleista. Herman Millerin tuotevalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset työtuolit, loungekalusteet, toimistokalusteet sekä valaisimia, joista kaikki soveltuvat niin julkitiloihin kuin kotiinkin. Esteettisten ja viimeisteltyjen tuotteiden takana on pitkä tuotekehitysprosessi sekä tutkimustyö yhdessä suunnittelijoiden ja ergonomia-asiantuntijoiden kanssa. HermanMiller on kalustesuunnittelun edelläkävijä, sillä kalusteiden suunnittelutyö ei pelkästään ulotu visuaalisiin tekijöihin vaan suunnittelutyössä on huomioitu käytettävyys, ergonomisuus, kestävyys sekä vihreät arvot.

Kiinnostuitko tuolista?

Ota yhteyttä