• Perustettu vuonna 2005 Englannin Yorkshiressä.
  • Tunnetuin kaluste – the Hush tuoli
  • Erikoistunut istuimiin, pöytiin sekä säilytyskalusteisiin
  • Naughtonen kalusteita on mm. tunnetuilla brändeillä kuten Nikellä, Airbnb:llä, Amazonilla ja Etsyllä.
  • Tuotteet suunnitellaan edelleen Yorkshiressä
  • Tuotteilla on 10 vuoden takuu

Naughtone brändin suunnittelun lähtökohtana on tuotteiden kestävä kehitys, joka tarkoittaa, että jokaisessa suunnittelu- ja tuotantovaiheessa on otettu ympäristö huomioon. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden. Tuotantotapa huomioi myös, että tuotteita on helppo verhoilla uudelleen. Kalusteet ovat kierrätettävissä uudelleen ja niiden valmistuksessa on käytetty ainakin osittain kierrätettyjä materiaaleja. Naughtone on kuulunut vuodesta 2019 alkaen  Herman Miller -konserniin, joka omistaa brändin 100%:sti.

Naughtone brändi

Naughtone on englantilainen kalustevalmistaja, jonka modernit ja minimalistiset kalusteet ihastuttavat skandinaavisella muotoilulla. Naughtonen tarina on alkanut vuonna 2005 Englannin Yorkshirestä ja vuonna 2009 lanseerattiin Naughtonen yksi ikonisimmista tuotteista: Hush tuoli.

Brändin tuotevalikoima koostuu tuoleista, pöydistä sekä säilytyskalusteista, ja ne soveltuvat erinomaisesti julkitila-, toimisto,- sekä kahvila- ja ravintolaympäristöihin.

Naughtone kalustevalmistaja.

Suunnittelu

Valtaosa Naughtonen tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan Yorkshiressa, samassa kaupungissa mistä yrityksen tarina aikanaan on alkanut. Osa tuotteista valmistetaan nykyisin myös Pohjois-Amerikassa. Tuotteiden suunnittelun tavoitteena on, että tuotanto sekä kalusteet palvelevat arkkitehteja ja sisustussuunnittelijoita. Huomiota kiinnitetään esteettisyyteen ja tuotteiden räätälöinti on osa yrityksen filosofiaa.Ekologinen huonekalubrändi -naughtone. KT Interiorin valikoimissa.

Ympäristölle ja käyttäjälle kestäviä huonekaluja

Naughtonen tuotteet suunnitellaan kestäviksi ja ajattomiksi, niin käytettävyyden kuin muotoilun sekä materiaalien puolesta. Brändin valikoimista löytyy tuotteita, jotka voidaan kierrättää jopa 100%:sti.
Kalusteilla on 10 vuoden takuu.

Naughtonella on sertifikaatit FSC C134222, FISP ja ISO14001 sertifikaatit.


Kiitos kaikille Naughtone Roadshow-tapahtumaan osallistuneille!
Alla kuvia Naughtone Roadshow -kalusteista.

KT Interior järjesti lokakuussa, 4.-29.10.2021 välisenä aikana Naughtone Roadshown, joilloin oli mahdollista päästä tutustumaan laajemmin Naughtone kalustebrändiin, sekä näkemään showroomillamme laajan valikoiman Naughtonen tuotteita. Roadshowssa oli esillä neljä erilaista kalusteryhmää kauden suosituimmissa väri- ja materiaaliyhdistelmissä.

Naughtone on englantilainen kalustevalmistaja, jonka modernit ja minimalistiset kalusteet sopivat skandinaaviseen ympäristöön erinomaisesti niiden käytännöllisen ja minimalistisen muotoilun ansiosta.Tule inspiroitumaan ja tutustumaan moderneihin kalusteisiin showroomillemme.

Katso kuvia tapahtumasta >>

Back to top