Ajankohtaista

MillerKnoll

4.6.2024, KT Interior

KT Interior on nyt MillerKnoll-edustaja

Ylpeänä kerromme, että jatkona pitkäaikaiselle yhteistyöllemme Herman Millerin kanssa, meidät on valittu nyt MillerKnoll-edustajaksi Suomessa. MillerKnoll-edustajana voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman valikoiman arvostettujen designbrändien tuotteita.

Laajentunut valikoima huippubrändejä ja ikonisia tuotteita

Herman Millerin ja Knollin yhdistyttyä valikoimamme on laajentunut entisestään. MillerKnoll-kollektiiviin kuuluu joukko valmistajia, joiden kalusteiden käytettävyys ja ikoninen muotoilu perustuvat pitkäaikaiseen tuotekehitykseen. Suunnittelun keskiössä ovat ihminen ja mahdollisimman ympäristöystävällinen tuotteiden valmistusprosessi ja materiaalien käyttö. MillerKnollin brändit tarjoavat laajan valikoiman modernia ja klassista designia sekä huippuluokan toimitilojen kalusteita.

Asiantuntijuutta ja tiiviit yhteistyösuhteet

KT Interior on toiminut Herman Miller -edustajana yli 20 vuoden ajan. Vuosien varrella olemme kehittäneet syvällisen osaamisen ja vahvat kumppanuudet edustamiimme brändeihin. Yhteistyömme ja kouluttautuminen edustamiemme brändien kanssa takaa ja varmistaa, että koko MillerKnoll-kollektiivin osaaminen on asiakkaidemme käytössä ja siten voimme auttaa asiakastamme löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon omaan tarpeeseensa.

Tavoitteenamme on täyttää asiakkaidemme vaativimmatkin design- ja kalustustarpeet korkealaatuisilla MillerKnoll-kollektiivin tuotteilla. Jos haluat lisätietoja MillerKnollista tai tuotteistamme, niin otathan meihin yhteyttä.

MillerKnoll

MillerKnoll-kollektiivi koostuu tunnetuista brändeistä, joita yhdistää usko muotoilun kykyyn vaikuttaa maailmaan, jossa elämme. MillerKnoll-brändien muotoilu pyrkii luomaan ihmisen ja maapallon tulevaisuutta kestävämmäksi, välittävämmäksi ja kauniimmaksi. Kollektiivin suunnittelun taustalla on erityinen toiminta-ajatus luoda moderneja, oivallukseen perustuvia ratkaisuja, jotka ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

MillerKnoll-brändit

KT Interior on MillerKnoll-edustaja Suomessa. MillerKnoll- brändien tuotteet ovat tilattavissa kauttamme projekteihin.


Haluatko lisätietoja MillerKnollista tai tuotteistamme?

Ota yhteyttä