Ajankohtaista, Valaistus

Lightnet Liquid Line – valoviiva rajattomilla mahdollisuuksilla

11.4.2024, KT Interior

Lightnetin valmistama Liquid Line -tuoteperhe soveltuu millimetrintarkkaan mittatilaustyöhön ja sen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat yksilöllisen valaistusratkaisun. Liquid Linen laaja valikoima vakiomoduuleja mahdollistavat lähes rajattomat mahdollisuudet halutuille muodoille, taipuen myös pystysuunnassa. Kaareva Liquid Line -valoviiva toimii erinomaisena vastakohtana kuution mallisissa tiloissa ja auttaa leikkisästi hajottamaan annetun geometrisen tilan muodon.

Ominaisuudet

Valaisimien lähes rajattomat mahdollisuudet koskevat myös teknisiä valaistusominaisuuksia: kolme eri teholuokkaa, värintoistoindeksi CRI > 80, CRI > 90 tai jatkuvaspektrinen valontuotto ovat saatavina kuudella värilämpötilalla. Profiilin värinä voi olla musta, valkoinen, hopea tai haluttu RAL-väri. Valaisin on saatavana 40 mm ja 60 mm leveällä profiililla, ylävalolla tai ilman. Häikäisysuojavaihtoehtoina on opaali, mikroprisma tai pienluminanssioptiikka.

Asennus

Ripustettava, pinta tai uppoasennus. Tuoteperheestä löytyy myös 3-vaihe virtakiskovalaisimet, seinävalaisimet sekä lattia- ja pöytävalaisimet suoralla profiililla.
Vakiona DALI, TouchDim ja langaton Casambi-ohjaus bluetooth-yhteydellä.

Lightnet Liquid Line upotettava valaisin.
Upotettava valaisin.

Lightnet Liquid Line kaareva valoviiva.
Pinta-asennettava valaisin.

Lightnet Liquid Line kulmikas.
Riippuvalaisin.

 

Lightnetin Liquid Line -tuoteperhe on monipuolinen. Tuoteperheessä on upotettuja, sekä pinta- ja riippuvalaisinversioita, jotka tarjoavat rajattoman määrän mahdollisuuksia valaisinten muodoille. Tuoteperheestä löytyy lisäksi 3-vaihe virtakiskovalaisimet, seinävalaisimet sekä lattia- ja pöytävalaisimet suoralla profiililla.  Liquid Line mahdollistaa luovan muotoilun, ja valaisimista voidaan luoda esimerkiksi aaltomaisia muodostelmia tai spiraaleja.

 

 


 

Tutustu Lightnetin katalogiin:

Lue lisää brändin vastuullisuudesta Sustainability-esitteestä:

 Lightnet on saksalainen valaisinvalmistaja, joka on erikoistunut innovatiivisiin, energiatehokkaisiin ja kestäviin valaistusratkaisuihin. Lightnetin valaisimissa yhdistyy tyyli, teknologia sekä kestävyys. Brändin valikoima tarjoaa korkealaatuista valaistusta erilaisiin tiloihin, ja valaisimet soveltuvat erityisesti toimisto- ja koulutiloihin, kaupallisiin tiloihin ja hotelleihin sekä julkisiin tiloihin kuten vaikkapa lentoasemille. Lightnet tarjoaa myös asiakkailleen räätälöityjä valaistusratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Tutustu Lightnetin koko valikoimaan heidän omilla sivuilla.


Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä