Ajankohtaista

MillerKnoll-lanseeraustilaisuus ke 28.8.2024

13.6.2024, KT Interior

Kutsu MillerKnoll-tapahtumaan

Kutsumme sinut ja kollegasi MillerKnoll-lanseeraustilaisuuteen KT Interiorin showroomille, Energiakuja 3:een keskiviikkona 28.8.2024. Tule kuulemaan MillerKnoll-yhteistyöstämme ja samalla tutustumaan MillerKnoll-kollektiivin tuotteisiin näyttelyymme, joka on esillä vain tapahtuman ajan.

Vieraaksemme saapuu Mark Catchlove, MillerKnollin Global Insight Groupin johtaja. Global Insight Group keskittyy tutkimukseen ja uusimman tiedon jakamiseen erityisesti työympäristöjen suunnittelussa. Mark kertoo Design With Impact -periaatteesta ja siitä, mitä voimme tehdä työn tekemisen muuttuessa. Design With Impact -lähestymistapa vastaa työntekijöiden inhimillisiin tarpeisiin parantaa heidän hyvinvointiaan, edistää yhteisöllisyyttä ja yhteyttä sekä auttaa organisaatioita havainnoimaan, valmistautumaan ja suunnittelemaan muutoksia. Lisäksi Mark puhuu vastuullisuudesta ja sen merkityksestä suunnittelussa.

Tilaisuuden aikana sinulla on erinomainen tilaisuus syventää tietämystä tuotteidemme taustasta, valmistusprosesseista ja vastuullisuudesta asiantuntijoiltamme sekä MillerKnollin edustajalta.

Lounastilaisuus klo 11-13
Maistuva buffet ravintola Hiilessä (Energiakuja 3) klo 11
Mark Catchlove; Design With Impact -puheenvuoro englanniksi klo 11.45

Afterwork-tilaisuus klo 16-18
Tarjolla pientä snacksia ja virvokkeita
Mark Catchlove; Design With Impact -puheenvuoro englanniksi klo 16

Varaa paikkasi ilmoittautumalla jo tänään täyttämällä ilmoittautumislomake tai laita meille viestiä osoitteeseen info@ktinterior.fi.

Kerrothan ilmoittaumisen yhteydessä, kumpaan tilaisuuteen osallistut. Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 23.8. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

KT Interior
Energiakuja 3, 00180 Helsinki


MillerKnoll-kollektiivi koostuu tunnetuista brändeistä, joita yhdistää usko muotoilun kykyyn vaikuttaa maailmaan, jossa elämme. MillerKnoll-brändien muotoilu pyrkii luomaan ihmisen ja maapallon tulevaisuutta kestävämmäksi, välittävämmäksi ja kauniimmaksi. Kollektiivin suunnittelun taustalla on erityinen toiminta-ajatus luoda moderneja, oivallukseen perustuvia ratkaisuja, jotka ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.