Ajankohtaista, Valaistus

Lightnet valaisimet

29.2.2024, KT Interior

Saksalaisen valaisinvalmistaja Lightnetin valaisimet ovat nyt saatavana kauttamme projekteihin.

Lightnet on saksalainen valaisinvalmistaja, joka on erikoistunut innovatiivisiin, energiatehokkaisiin ja kestäviin valaistusratkaisuihin. Brändin valikoima tarjoaa korkealaatuista valaistusta erilaisiin tiloihin, ja valaisimet soveltuvat erityisesti toimisto- ja koulutiloihin, kaupallisiin tiloihin ja hotelleihin sekä julkisiin tiloihin kuten lentoasemille. Valmistaja tarjoaa myös asiakkailleen räätälöityjä valaistusratkaisuja, jotka perustuvat yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Lightnetin valaisintuotanto on suunniteltu vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin, oli kyse sitten yleisvalaistuksesta, tunnelmanluonnista tai erityisistä toiminnallisista vaatimuksista. Valaisimien ominaisuudet ovat suunnittelijan valittavissa, mikä mahdollistaa juuri oikeanlaisen valaisimen valinnan jokaiseen tilaan. Valikoimassa on niin teknisiä kuin sisustuksellisia valaisimia, erilaisilla asennustavoilla, kuten upotus-, pinta-, riippu-, ja seinään asennettavia valaisimia.

Vastuullisena yrityksenä Lightnet on vähentänyt mm. hiilijalanjälkeään useilla eri tavoilla, tuotannossa käytetään suljettua vedenkiertojärjestelmää ja tuotteiden energiatehokkuus sekä kierrätettävyys ovat suunnittelun ytimessä. Tuotannossa on käytetty 100 % uusiutuvaa energiaa vuodesta 2023 lähtien ja tuotteissa käytetään vähähiilisempää Low Carbon -alumiinia. Tuotteet ovat modulaarisia, mikä mahdollistaa niiden käyttöiän pidentämisen ja helpottaa kierrätystä tuotteen elinkaaren loppuvaiheessa.

Lisätietoja Lightnetin valaisimista ja niiden tilaamisesta saat kauttamme. Ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme!


Tutustu Lightnet-valaisinsuosikkeihimme alla.

Lightnet Liquid Line -valoviiva

Lightnet Liquid Line – valoviiva rajattomilla mahdollisuuksilla

Liquid Line -tuoteperhe on joustava valoviivajärjestelmä, joka soveltuu millimetrintarkkaan mittatilaustyöhön sekä yksilöllisiin ratkaisuihin. Tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman vakiomoduuleja ja lähes rajattoman mahdollisuuden luoda minkä tahansa muodon. Liquid Line-valoviiva ei ole vain joustava vaakatasossa, vaan moduulit taipuvat myös pystysuunnassa. Kaareva Liquid Line -valoviiva toimii erinomaisena vastakohtana kuution mallisissa tiloissa ja auttaa leikkisästi hajottamaan annetun geometrisen tilan muodon.

Valaisinten lähes rajattomat mahdollisuudet koskevat myös teknisiä valaistusominaisuuksia: valon värilämpötilat, värintoisto ja optiikat on valittavissa kullekin kohteelle parhaiten soveltuviksi. Laaja valikoima värejä sekä pintamateriaaleja edistävät täydellistä arkkitehtonista sopeutumista.

 

Liquid Line -tuoteperhe on monipuolinen. Tuoteperheessä on upotettuja, sekä pinta- ja riippuvalaisinversioita, jotka tarjoavat rajattoman määrän mahdollisuuksia valaisinten muodoille. Liquid Line mahdollistaa luovan muotoilun, ja valaisimista voidaan luoda esimerkiksi aaltomaisia muodostelmia tai spiraaleja.

 

Frankfurt Airport, Visitor Centre. Frankfurtin lentokentällä on Lightnetin Liquid Linella toteutettu valaisinteos, joka simuloi  suurten lentokoneiden nousu- ja laskeutumisreittejä.

 

Basic-sarjan pyöreät valaisimet

Lightnet Basic Deco -valaisimet

 

Pyöreät Basic-tuoteperheen valaisimet ovat energiatehokkaita yleis- ja toimistovalaisimia. Pyöreitä valaisimia korostaa valaisinten ympärillä oleva minimalistinen ja kapea kehys, joka antaa hienostuneen ilmeen. Tuoteperheessä on useilla eri asennustavoilla saatavia valaisimia, kuten uppo-, pinta- ja riippuvalaisimia sekä lattiavalaisimia ja seinävalaisimia.

Basic-tuoteperhe on skaalautuva – se on saatavilla 200 mm – 1500 mm halkaisijalla aina 100 mm välein.


Basic-tuoteperheen pyöreiden valaisinten Decor-kehys tekee valaisimista erityisen hienostuneita. Tuoteperheen valaisimissa on erilaisia optiikoita, ripustus- ja asennustapoja. Kehyksen ulkopinta sekä sisäpinta voidaan tehdä monilla eri väreillä.


 

Tutustu Lightnetin katalogiin:

Lue lisää brändin vastuullisuudesta Sustainability -esitteestä:

 Lightnet on saksalainen valaisinvalmistaja, joka on erikoistunut innovatiivisiin, energiatehokkaisiin ja kestäviin valaistusratkaisuihin. Lightnetin valaisimissa yhdistyy tyyli, teknologia sekä kestävyys. Brändin valikoima tarjoaa korkealaatuista valaistusta erilaisiin tiloihin, ja valaisimet soveltuvat erityisesti toimisto- ja koulutiloihin, kaupallisiin tiloihin ja hotelleihin sekä julkisiin tiloihin kuten vaikkapa lentoasemille. Lightnet tarjoaa myös asiakkailleen räätälöityjä valaistusratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Tutustu Lightnetin koko valikoimaan heidän omilla sivuilla.


Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä