Ajankohtaista

KT Interior 80 vuotta

15.6.2022, KT Interior

KT Interiorin juhlavuosi

KT Interior on perheyritys, jonka maahantuontitoiminta aloitettiin vuonna 1942. Yhtiön liiketoiminnan perusajatus on koko 80 -vuotisen historian ajan ollut uusien, innovatiivisten asioiden tuominen suomalaisten saataville. Vuosien varrella olemme kehittyneet vahvaksi ja asiantuntevaksi valaistuksen- ja kalustuksen toimijaksi.

Tiesitkö, että KT -kirjaimet yhtiön nimessä tulevat sanoista Kone-Tukku? Ensimmäiset n. 25 -vuotta maahantuontiliiketoimintaamme harjoitettiin  nimellä Kone-Tukku Oy, sillä tuotevalikoima muodostui tienhoito- ja hydrauliikkalaitteista sekä sähkötarvikkeista ja radioista. 1960-luvulla alkaneen valaistusliiketoiminnan vahvistuessa 1990-luvulla, yhtiö otti käyttöön aputoiminimen KT-valaistus.

2000-luvulla olemme laajentaneet toimintaamme valaistuksen lisäksi kalustuksen maahaantuontiin ja vuonna 2007 yhtiön nimeksi muutettiin KT Interior Oy, kuvaamaan paremmin toimintaa valaistuksen ja kalustuksen asiantuntijana. Samalla koneliiketoiminnasta luovuttiin vähitellen kokonaan.

Tarinamme jatkuu valaistuksen ja toimitilakalustamisen asiantuntijana. Olemme erityisen ylpeitä pitkästä innovatiivisesta historiastamme sekä osaavasta, ammattitaitoisesta ja sitoutuneesta henkilökunnastamme. Tänä päivänä yhtiömme toiminnassa on mukana myös perheen neljäs sukupolvi.

Työssämme keskeisessä roolissa ovat valitsemamme ja maahantuomamme laadukkaat ratkaisut, jotka soveltuvat käytettäväksi julkisten sekä yksityisten tilojen sisustamiseen ja valaistukseen. Tuotevalikoimassamme pyrimme vastaamaan tämän hetken tärkeisiin arvoihin: laatuun, ergonomiaan sekä vastuullisuuteen osana kestävää kehitystä. Olemme suomalaisten toimitilasisustamisen ja -valaistuksen ammattilaisten sekä edustamiemme valmistajien pitkäaikainen ja luotettava kumppani.

Pitkäjänteisyytemme maailman tuulissa luo uskoa myös tulevaisuuteen: menneisyydestä voi rakentaa purjeen, joka siivittää tulevaisuuttamme. Moottorinamme toimii palveluhaluinen ja osaava tiimimme.

Suurin kiitos kuitenkin kuuluu kaikille asiakkaillemme.
Kiitos kun olet osana meidän tarinaamme!

 

Voit lukea lisää KT Interiorin historiasta täältä >>


KT Interior on valaistukseen ja toimistokalusteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Maahantuomme julkitila-, toimisto-, ravintola-, ja hotellikäyttöön suunniteltuja kalusteita ja valaisimia. Vakiovalikoiman lisäksi voit räätälöidä ja suunnitella myös haluamiasi tuotteita – mittatilauskalusteet sekä erikoisvalaisimet hoituvat helposti kauttamme.