NaughtOne Hatch sohva

NaughtOne

NaughtOne Hatch sohvassa on vankka rakenne ja moderni estetiikka. Sen rohkea ja pystysuora muotokieli luo sohvalle modernin ilmeen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin tiloihin. Istuinosan viistoon tikatut kuviot lisäävät sohvan modernia ulkonäköä. Hatch -sohvasta voidaan luoda erilaisia sohvakokonaisuuksia moduulien avulla, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen ratkaisun. Sohvaan on saatavana useita kangasvaihtoehtoja, joten voit valita juuri sinulle sopivan materiaalin ja värisävyn. Moduulisohvan kompaktit mitat tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin toimistotiloihin kuin julkitiloihin.

  • Ekologisuus: tuotteen valmistuksessa käytetty kierrätettyä materiaalia 3,1% materiaaleista, kierrätettävissä 94,9%:a materiaaleista, uudelleen käytettävissä 77,3 %:a materiaaleista
  • Jalat: metalliset jalat: musta, valkoinen tai valilttavissa 16 vakio RAL-väristä / puiset jalat: tammi- tai pähkinä
  • Koko tuotteen mitat: IstuinK 410 mm. Tuotteen mitat riippuvat moduulien yhdistelmistä. Katso kaikki mitat tuote-esitteestä. 
  • Verhoilu ja värivaihtoehdot: useita kangas- ja väri vaihtoehtoja. Istuinosa ja selkänoja voidaan verhoilla myös kahdella eri kankaalla tai värillä verhoiltuna (two tone)
  • Takuu: 10 vuotta
  • Valmistusmaa: UK

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Kauttamme on saatavissa myös kustomoituja erikoistuotteita. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa uutiskirjeemme