Mirra 2

Mirra 2 on suunniteltu mukautumaan istujan liikkeisiin erityisen herkästi. Työtuolin suunnittelijana on suunnittelutoimisto Studio 7.5. Tuoli on designiltaan kevyt ja siro runsaista ominaisuuksistaan huolimatta. Tuolin suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota selkänojan muotoiluun ja funktionaalisuuteen. Tuolin tuotekehityksessä pyrittiin käyttämään mahdollisimman vähän materiaalia ja käytetystä materiaalista mahdollisimman suuri osa korvattiin kierrätetyillä materiaaleilla.

 

Mirra 2 työtuolin istuin ja selkänoja ovat hengittävää ja joustavaa verkkomateriaalia. HermanMillerin Mirra 2 työtuolimallille suunnittelema ja patentoima verkkomateriaali AireWeave 2 jakaa painon tasaisesti tehden istumisesta miellyttävää. Mirra 2 tuolille suunniteltu keinu antaa mahdollisuuden muuttaa istuma-asentoa vastaamaan istujan kehon yksilöllisiä tarpeita. Keinu ominaisuuden hienosäätyvä vastus voidaan säätää tarkalleen istujan painoa vastaavaksi niin että tuoli seuraa mukana pieniäkin istujan liikkeitä tehden istumisesta aktiivista. Tuoli ei siis lukitse kehoa yhteen asentoon vaan seuraa kehon liikehdintää antaen tuen paikkoihin joissa sitä tarvitaan. Nämä ominaisuudet takaavat ergonomisen istuinkokemuksen. Hyvä työtuoli tukee työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista jolloin työtuoliin sijoittaminen on yhteydessä työn tulokseen.

 

Mirra 2 säätöominaisuudet ja värivaihtoehdot

Työtuolissa on täysisäädettävä käsinojat, lisäselkätuki, istuinosan syvyyssäätö, keinu ja keinun portaaton vastus, etukallistus sekä keinun portaittainen rajoitin, kaasujousi korkeussäätö.

Mirra 2 tuolia on saatavana useassa eri värissä. Rungon värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen. Selkänojaa on saatavana verkolla jota kutsutaan Butterfly Suspension selkänojaksi sekä kovemmalla TriFlex 2 Polymer selkänojalla. Mirra 2 työtuolia on saatavana myös korkeampana versiona.  Värivaihtoehdot löytyvät täältä. 

Varastomallistamme löytyy kaikki säädöt, grafiitin värinen runko ja viimeistely.

Kierrätettävyys 93 %
Design by Studio 7.5
Takuu 12 vuotta, 24/7