Hay Uchiwa nojatuoli

HAY Uchiwa-nojatuoli on skandiaavisen tyylikäs ja tilava nojatuoli korkealla selkänojalla. Tuolin muotokieli on saanut inspiraationsa perinteisestä japanilaisesta viuhkasta.Uchiwa-nojatuolista on kaksi erilaista versiota. Uchiwa Quilted on pehmeä ja tikattu malli kun Uchiwa taas hieman jämäkämpi ja minimalistisempi nojatuolimalli.

Nojatuoli voidaan verhoilla kokonaan tai niin, että tuolin takapuoli on nahkaverhoiltu. Kangas- ja nahkalaatuja on useita erilaisia, useissa eri väreissä. Jalkojen väriksi on saatavana luonnon värisenä tai mustaksi petsattu tammi. Nojatuoli soveltuu niin julkisiin tiloihin kuin kotiympäristöön. Useat verhoilu- ja jalkavaihtoehdot mahdollistavat, että tämä lepotuoli löytää paikkansa, oli ympäristön värimaailma mikä tahansa. Nojatuolin pariksi on saatavana myös Uchiwa-rahi.

  • Koko: L872 S884 K1060 mm, istuinK 400, istuinS 495 mm
  • Jalustan väri ja materiaali: mustaksi petsattu tammi tai vaalea tammi
  • Verhoilu ja värivaihtoehdot: useita eri kangas-, nahka- ja värivaihtoehtoja
  • Suunnittelija: Doshi Levien
  • Takuu: 5 vuotta

Etkö löytänyt etsimääsi?
Tiesithän, että kauttamme on saatavissa edustamiemme brändien koko valikoimat, vaikka et löytäisikään tuotetta verkkosivuiltamme. Tutustu valmistajien tuoteluetteloihin tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.