Ajankohtaista, Uutuudet

.mdd toimistokalusteet

12.4.2023, KT Interior

Puolalaisen mdd:n korkealaatuiset ja tyylikkäät toimistokalusteet ovat nyt saatavilla ja tilattavissa kauttamme.

.mdd on yksi toimistokalustevalmistajien edelläkävijöistä ja se on toiminut menestyksekkäästi toimistokalusteiden valmistajana vuodesta 1993 lähtien. Innovaatiot ja uudet tekniset ratkaisut ovat yrityksen tuotekehityksen avain roolissa ja laadukkaat sekä kestävät kalusteet valmistetaankin jokaista komponenttia myöten omassa tehtaassa.

.mdd:n valikoima sisältää laajan valikoiman nykyaikaisia toimisto-, hotelli-, ravintola- ja aulatilojen kalusteita, kuten erilaisia tuoleja, sohvakalusteita, pöytäratkaisuja työympäristöihin sekä lisäksi vastaanottotiskejä ja akustoivia kalusteita. Pelkistetyn ja viimeistellyn muotokielen ansiosta kalusteet istuvat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen. Modernit, yksinkertaiset ja trendikkäät .mdd:n huonekalut edustavat modernia toimistokalusteiden muotoilua parhaimmillaan.

Yhteistyön myötä voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tilata .mdd:n tuotteita suoraan kauttamme. Lisätietoja .mdd:n kalusteista ja niiden tilaamisesta saat meidän kauttamme. Ota yhteyttä meihin, niin autamme mielelellämme kaikissa kysymyksissä ja tiedusteluissa.

mdd artico sohva.

 

mdd toimistokalusteet.

.mdd:n valikoimassa on tyylikkäitä neuvottelutilan kalusteita.

 

mdd kalusteet

 

mdd modernit toimistokalusteet.

 

mdd kalusteet, Stilt korkeaselkänojainen nojatuoli.

 

Kalustemallistossa on moderneja kalusteita, jotka soveltuvat hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden sisustamiseen, nykaikaisiin toimistoihin ja valikoimassa on myös ulkotiloihin soveltuvia kalusteita.

 

 

mdd toimistokalusteet.    

Selkeät linjat ja tyylikkyys yhdistävät mdd:n kalusteita. Modernit, yksinkertaiset ja trendikkäät mdd:n huonekalut edustavat modernia toimistokalusteiden muotoilua parhaimmillaan.

 

.mdd tuote-esitteet

.mdd Lookbook >>


  .mdd Seating -esite >>

   


  MDD toimistokalusteet KT Interiorin valikoimasta.

  .mdd on puolalainen toimistokalustevalmistaja, jonka valikoimassa on nykyaikaisia toimisto-, hotelli-, ravintola- ja aulatilojen kalusteita, kuten erilaisia työtuoleja, lounge- ja oleskelutilan nojatuoleja, sohvakalusteita, pöytäratkaisuja työympäristöihin sekä lisäksi vastaanottotiskejä ja akustoivia kalusteita.

  Innovaatiot ja uudet tekniset ratkaisut ovat yrityksen tuotekehityksen avain roolissa, ja laadukkaat ja kestävät kalusteet valmistetaankin jokaista komponenttia myöden omassa tehtaassa. Modernit, yksinkertaiset ja trendikkäät .mdd:n huonekalut edustavat modernia toimistokalusteiden muotoilua parhaimmillaan. Pelkistetyn ja viimeistellyn muotokielen ansiosta kalusteet istuvat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen.


  Haluatko lisätietoja?

  Ota yhteyttä