Yleinen

Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo ja AV -messut 5.-7. helmikuuta 2020

27.1.2020, KT Interior

Tervetuloa Jyväskylään messuosastollemme B-221!

Esittelemme osastollamme sekä saneeraus- että uudiskohteisiin soveltuvia monipuolisia valoviivaratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä innovatiivisen LED Puck -kaidevalaistusratkaisun. Valoviivoista mukana seuraavat tuotteet: T-BAR™, FX-Line, Why ja Channel S.

T-BAR™-valaisin on yhdysvaltalaisen JLC-Techin valmistama T-profiilikattoon suunniteltu kevyt valaisin, jolla voidaan korvata osa katon T-profiileista. T-BAR™ valaisimet toimivat tilan yleisvalaisimina ja tuotteilla on helppo tehdä erilaisia tilaa hahmottavia valolinjoja sekä kuvioita. Poiketen perinteisemmistä LED-paneelien käytöstä, T-BAR™ valaisimet eivät vähennä katon akustiikkaa.

ES-Systemin valmistama FX Line on ajaton ja elegantti LED-valoviivajärjestelmä, joka taipuu monenlaisen tilan yleisvalaistukseen. FX Linen tuoteperheestä löytyy kolme profiilikokoa ja neljä optiikkaa, jotka helpottavat yhdenmukaisen valaistuksen toteuttamista. Darkpoint on markkinoilla suuren suosion saanut optiikka, jossa tehokkaan rakenteellisen häikäisysuojakulman ansiosta valo tulee kuin tyhjästä tehtynä.

Australialaisen Planet Lighting:in valmistama LED Puck on käsijohteeseen kehitetty hyvin kompaktin kokoinen valaisin, jonka avulla saadaan tehtyä portaikkoihin ja ylikulkusilloille riittävä kulkuvalaistus energiatehokkaasti. Tämä LED-nauhaan verrattuna energiaa monin verroin säästävä ratkaisu on saatavana symmetrisellä ja epäsymmetrisellä valonjaolla. LED Puck integroituu monenlaisiin ja monen muotoisiin käsijohteisiin.

Rekisteröitymällä etukäteen saat ilmaisen sisäänpääsyn.

Kutsukoodi KSVDYO ja osoite: https://messut.gest.fi/jyvaskylan-messut/Sahkomessut—kavijat?lang=fi

Tervetuloa!