Ajankohtaista

MillerKnoll-lanseeraus

4.9.2024, KT Interior

MillerKnoll & Mark Catchloven inspiroivat näkemykset tilasuunnitteluun 

Viime viikolla järjestimme MillerKnoll-lanseeraustilaisuuden ja haluamme kiittää kaikkia tapahtumaamme osallistuneita vieraita – oli ilo nähdä!

Tilaisuudessamme oli vieraana Mark Catchlove, MillerKnollin Global Insight Groupin johtaja, joka piti inspiroivan puheen “Design with Impact” -filosofiasta, jonka avulla pyritään luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan täytä käyttäjien tarpeita, vaan myös inspiroivat ja tukevat heitä monin eri tavoin. Tämä suunnittelufilosofia keskittyy tiloihin, jotka edistävät hyvinvointia, yhteyksien luomista ja muutosta. Voit tutustua Markin pitämään esitykseen tästä.

Kysymykseen avotoimistojen tulevaisuudesta Mark totesi, että avoimia tiloja voisikin kutsua maisematoimistoiksi (landscape offices), joissa on erilaisia alueita ja ympäristöjä, kuten luonnossakin on. Maisematoimistot (landscape offices) täyttävät sekä toiminnalliset tarpeet, että ovat myös inspiroivia tukien käyttäjiä eri tavoin.

 

Inspiroivia linkkejä

MillerKnoll.com -sivusto
MillerKnoll tarjoaa monipuolisia resursseja ja asiantuntijoiden näkemyksiä työympäristöjen suunnittelusta ja kehittämisestä. Tutustu MillerKnollin tarjoamiin tutkimuksiin, webinaareihin, podcast-sarjaan, raportteihin tulevaisuuden työn muutoksista.

MillerKnoll.com, Design with Impact
– Case-tutkimuksia, asiantuntijoiden näkemyksiä ja suunnitteluperiaatteita.
Design With Impact Scout Board – ”Design with Impact” -lähestymistapa ja suunnittelustrategioita, joiden avulla voidaan edistää parempaa työympäristöä. Inspiroivia esimerkkejä tilasuunnittelusta sekä tuotteista, jotka tukevat tilojen käyttötarkoituksia.
Future Forum Report – Raportti, joka käsittelee tulevaisuuden työtilojen ja työn tekemisen tapoja. Tutkimus, joka perustuu asiantuntijoiden näkemyksiä. Aiheita kuten hybridityö, etätyö ja teknologian vaikutukset työpaikkoihin.
MillerKnoll.com, Global Workplace Assessment  –  Tutkimus, jossa arvioidaan työntekijöiden työympäristöjä globaalisti eri maiden ja kulttuurien välillä.
Podcast Series – MillerKnollin podcast-sarja, jossa keskustellaan työtilojen suunnittelusta, yrityskulttuurista ja innovaatioista.
MillerKnoll, Upcoming Webinar series Tulevat webinaarit, jotka keskittyvät työtilojen suunnitteluun, yrityskulttuurin kehittämiseen ja ajankohtaisiin aiheisiin alalla.
Past webinar recordings – Webinaarien tallenteita.


Nigel Oseland
Brittiläinen ympäristöpsykologi ja työpaikkojen suunnittelun asiantuntija, joka tunnetaan erityisesti tutkimuksestaan ja konsultointityöstään työympäristöjen kehittämisen parissa.

Enticing Office research – Oselandin tekemä tutkimus, joka keskittyy työpaikan suunnitteluun ja sen vaikutuksiin työntekijöiden hyvinvointiin ja tuottavuuteen.
Psychology of Collaboration – Tutkimuksia ja artikkeleita, jotka keskittyvät siihen, miten työtilojen suunnittelu voi vaikuttaa ihmisten tapaan kommunikoida ja tehdä yhteistyötä.


MillerKnoll-kollektiivi koostuu tunnetuista brändeistä, joita yhdistää usko muotoilun kykyyn vaikuttaa maailmaan, jossa elämme. MillerKnoll-brändien muotoilu pyrkii luomaan ihmisen ja maapallon tulevaisuutta kestävämmäksi, välittävämmäksi ja kauniimmaksi. Kollektiivin suunnittelun taustalla on erityinen toiminta-ajatus luoda moderneja, oivallukseen perustuvia ratkaisuja, jotka ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Lue lisää MillerKnollista virallisilta verkkosivuilta.

MillerKnoll-kollektiiviin kuuluvat brändit: Herman Miller, Knoll, Hay, Muuto, Geiger, Colebrook bosson saunders, Design Within Reach, DatesWeiser, Edelman Leather, FilzFelt, Holly Hunt, Knoll Textiles, Maars Living Wall, Maharam, SpinneybeckItalian