Toimisto, Uutuudet, Valaistus

Uutuus Regentiltä – Novo alasvalosarja

3.2.2021, KT Interior

Alasvalojen työjuhdat Regentin Novo-tuoteperheestä. Valaisimet sopivat lukuisiin eri projekteihin monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Klassinen muotokieli yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin mahdollistavat kestävän ratkaisun yleisimpiin valaistustilanteisiin. Tuoteperheessä on viisi eri kokoa, viisi eri avauskulmaa, kolme värilämpötilaa sekä kolme rungon väriä.

Vaihtelevuutta on saatavilla värien ja kahden muotokielen avulla. Pyöreä Novo Round ja neliönmuotoinen Novo Square -tyypit ovat saatavana suunnattavana tai ns. kiinteällä rungolla. Valaisimissa on alhainen häikäisyindeksi, joka takaa miellyttävän katselukokemuksen. Leveä kehys antaa toleranssia upotusaukkojen koolle. Asennusta helpottamaan valaisimessa on joustavat jousiliittimet sekä valmiit pikaliittimet valaisimen ja liitäntälaitteen välissä.

Regent Novo square

 

Tekniset ominaisuudet

Elinikä: 50 000 h (L80)
Häikäisyindeksi: UGR jopa 13
Rungon väri: musta, valkoinen ja harjattu alumiini
Valon avauskulmat: 23°, 26°, 27°, 35° ja 60°
Valon ohjaus: ON/OFF ja DALI
Valon värintoistoindeksi: CRI >90
Tiiviysluokka: IP44 alhaalta päin
Teho: 14 W / 19 W / 17 W / 23 W / 20 W / 30 W
Valovirrat: 1000 lm / 1500 lm / 1800 lm / 2300 lm

 


Regent

Regent on sveitsiläinen valaisin valmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja edelläkäyvistä valaistusratkaisuista. Regentin tuotteet keskittyvät julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu, huipputeknologia ja toimiva logistiikka. Energiataloudellisuus on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.