Horreds Nomono ja Nomono T työpöydät

Horreds logo

Horredsin suunnittelun lähtökohtana on räätälöitävyys. Pöydät ja kaapit ovat vapaasti yhdisteltävissä keskenään. Värimaailma on laaja, joten sopiva kokonaisuus vastaamaan yrityksen imagoa ja värimaailmaa on löydettävissä. Nomono tuoteperhe on ympäristöystävällinen, joten se kantaa pohjoismaista joutsen- sekä möbelfakta -merkkiä.

Nomono ja Nomono T ovat sähköisesti säädettäviä pöytiä. Nomono T pöydässä on nimensä mukaisesti massivirautaiset T-malliset jalat. Pöytiä on saatavana valkoiseksi laminoituna, mustana tammikuviolla, tammikuviolla sekä harmaana. Jalat on saatavana valkoisena, mustana tai kromattuna. Koot ja muodot vaihtelevat, lisätietoja löytyy tuote-esitteeestä. Koroste värivaihtoehtoina sekä lisävarusteiden värivaihtoehtoina musta, valkea, punainen, keltainen, oranssi, turkoosi ja vihreä.

Nomono työpöytä on erityisesti suunniteltu avotoimiston tarpeisiin. Selkeät linjat rauhoittavat toisinaan sekavaa avotoimistoympäristöä. Nomono työpöydässä on integroitu kaapelikouru, joka piilottaa epäsiistit ja pölyä keräävät kaapelit. Kaapelikouru on asemoitu käsien ulottuville, joten elektroniikan lataaminen tai toimiston verkkoon kytkeytyminen on helppoa ja vaivatonta. Liittämällä useiden pöytien virtalähteet yhteen vältytään sekavalta johtosotkulta.

 

Tilaa uutiskirjeemme