Aeron (remastered)

HermanMiller Aeron (remastered) on designiltaan se alkuperäinen Aeron mutta materiaalit, tekniikka ja ergonomia on läpikäyty vastaamaan nykypäivän tarpeita. Aeron tuoli on remasteroitu yhteistyössä alkuperäisen Aeronin co-desinger Don Chadwickin kanssa kunnioittaen alkuperäistä designia.  Aeron (remastered) on korvannut alkuperäisen Aeron Classic -mallin.

Verkkokudos Aeron Classic mallissa kulkee nimellä Pellicle kun taas Aeron (remastered) tuolissa verkkokudos materiaaliin on kudottu 8 erilaista tukipistettä, joten se on saanut nimekseen 8Z Pellicle. Runko on hieman keveämpi ja tuolin koneisto ja säätötekniikka on uusittu.

Aeron (remastered) työtuolista löytyy kolme eri kokoa kuten Aeron Classic tuolista;  A, B ja C, joista keskikoko B sopii noin 94 prosentille käyttäjistä. Verkkokudos värivaihtoehtoja on kolme; grafiitti, carbon ja mineral. Rungon värivaihtoehtoja ovat: grafiitti, alumiini, satin carbon, satin mineral. Aeron (remastered) tuolissa on 3 erilaista lisäselkätuki vaihtoehtoa; PostureFit syvyyssuunnassa säätyvä ristiselän tuki, adjustable lumbar korkeussuunnassa säädettävä tuki ja fixed PostureFit SL kiinteä tuki. Aeron (remastered) tuoli sopii 8Z Pellicle verkkokankaaseen kudotun tukirakanteen ansiosta käytettäväksi myös ilman lisäselkätukea.

Varastomallissamme on kaikki säädöt, lumbar kit -ristiseläntuki, grafiitin värinen runko ja pyörät kovalle lattialle.

Aeron työtuoli on kestävä, tyylikäs ja ajaton hankinta.