Gymba aktivointilauta

UUSI TAPA TYÖSKENNELLÄ!

Gymba aktivointilaudan avulla saat terveellisen liikkumisen työn oheen ja voit paremmin. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, minkä ansiosta aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seistessäsi normaalisti. Keskittymiskykysi paranee ja olet entistä motivoituneempi. Sähkösäätöinen työpöytä ja Gymba ovat erinomainen ratkaisu seisomatyöhön.

ELASTISUUS

Gymba aktivointilauta on valmistettu ekologisesta kierrätetystä komposiittimateriaalista ja se on täysin kierrätettävä. Gymba on täysin valmistettu sekä kehitetty Suomessa. Elastisuutensa ansiosta Gymba mahdollistaa monipuolisemman liikkeen.

JALKAPOHJIEN HIERONTAPALLOT

Gymban mukana tulee kaksi hierontapalloa, jotka lievittävät lihaskipuja ja jäykkyyttä jaloissa. Pallot tehostavat verenkiertoa, lievittävät stressiä ja jännitystiloja. Toimitettavissa palloissa on kaksi kovuutta koska kunkin käyttäjän jalkapohjat reagoivat erilaisiin kovuuksiin erilailla. Musta hierontapallo on kovempi ja sitä voidaan käyttää kengät jalassa, harmaa hierontapallo soveltuu käytettäväksi ilman kenkää. On suositeltavaa aloittaa Gymba- ja hierontapallojen käyttö lyhyemmissä jaksoissa ( 2 x 30 min. päivän aikana) ja lisätä käyttöä asteittain oman tuntemuksen mukaan.

TEKNISET TIEDOT:

Leveys: 46,5 cm

Syvyys: 30,5 cm

Korkeus: 5,5 cm

Paino: 1,5 kg

Painoraja: kestävyystesti takaa 300 kg asti

Takuu: 5 vuotta (runko)

Gymban avulla:
Hyöty 1: - Verenkiertosi vilkastuu ja poltat kaloreita enemmän
Hyöty 2: - Koko keho aktivoituu
Hyöty 3: - Liikut monipuolisemmin ja ryhtisi paranee
Hyöty 4: - Työviihtyvyys paranee ja voit paremmin töissä
Lisävaruste: GetUpBoard Rack - Gymba aktivointilautojen säilytysteline