Päiväkoti Nuotti

Päiväkoti Nuotti on Helsingin Pukinmäessä toimiva päiväkoti. Nuotti muutti tammikuussa 2024 uudisrakennukseen, joka sijoittuu kahden metsän väliin hieman syvemmälle Pukinmäkeen. Uudessa rakennuksessa aulan ja ruokailutilojen valaistus on toteutettu Regentin Solo Slim -uppovalaisimilla, joita löytyy tiloista kolmessa eri koossa (430, 530, 680 mm). Valaisinten minimalistinen muotoilu ja pyöreä muoto tuovat tiloihin modernia tyylikkyyttä ja valaisimet eivät ainoastaan täytä käytännön vaatimuksia, vaan luovat myös visuaalisesti vaikuttavan ja rauhallisen ympäristön lapsille.

Asiakas

Päiväkoti Nuotti

Suunnittelija

Verstas Arkkitehdit Oy ja Insinööritoimisto Stacon Oy

Vuosi

2024

Päiväkoti Nuotti

Epäsymmetrisesti asetetut valaisimet luovat harmonisen kokonaisuuden yläkerran ruokailutilaan, jossa neutraalit värit korostavat rauhallista tunnelmaa. Isot väli-ikkunat täyttävät tilan luonnonvalolla ja avautuvat maisemaan, joka yhdistää myös yläkerran sisätilat ulkoympäristöön.

Isot väli-ikkunat täyttävät tilan luonnonvalolla ja tarjoavat samalla näkymän alakerran korkeaan jumppasaliin. Jumppasalin katossa on myös upotetut Solo Slim-valaisimet.

Regent Solo Slim uppovalaisin

Upotetut valaisimet sulautuvat kattopintaan luoden tilaan pehmeää valoa.

Päiväkoti Nuotti, alakerran aula- ja sisäänkäynti.

Myös alakerran aula- ja sisäänkäynnin luona tiloja valaisee upotetut Solo Slim-valaisimet.

Back to top