NREP, Helsinki

NREP on Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan yritys, joka sijoittaa, kehittää, operoi ja luo innovaatioita parantaakseen rakennettua ympäristöä. 

Helsingin Esplanadilla sijaitseva toimisto on saanut laajennusta ja päivitystä osakseen. Tiloihin hankittiin kalusteita KT Interiorin valikoimasta neuvottelutiloihin, puhelinkoppeihin sekä aula- ja työskentelytiloihin. Jo aiemmin hankitut työpisteiden kalusteet, Narbutaksen työpöydät ja Herman Millerin Aeron-työtuolit ovat KT Interiorin toimittamia. Osa kalusteista räätälöitiin kohteeseen, jotta ne vastasivat asiakkaan tarpeita. Tässä toimistossa kauneus ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Vaalea ja harmoninen toimisto on kaunis ja miellyttävä ympäristö työntekemiseen.

 

Asiakas

NREP

Vuosi

2022

Kokonaisuutena Nrepin toimistotila on nykyaikainen, harmoninen ja viihtyisä toimisto. Tilan harmoninen ja lämmin värimaailma luo tilaan kotoisuutta ja pehmeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on otettu huomioon monenlaisin tila- ja kalusteratkaisuin. Työpöydät ovat Narbutaksen Active-sähköpöydät ja ergonomiset työtuolit Herman Millerin Aeron-työtuoli. Työpisteiden alla on Nabutaksen Nova-laatikostot.

Kulmassa oleva puhelinkoppi on hauskasti nimetty Luukuksi, jossa voi häiriöittä puhua puhelimessa tai keskittyä teams-palaveriin. Tuoli on NaughtOnen Polly-baarituoli.

KT Interior referenssi, neuvottelutilan kalusteet Nrep.

Pienen neuvottelutilan kalusteet ovat Narbutaksen valikoimasta. Pyöreä neuvottelupöytä on Narbutaksen Forum-pöytä ja tuolit ovat Twist&Sit. Tuolin huopamainen istuinosa on sekä mukavan pehmeä että akustoiva.

KT Interior referenssi, Nrep toimistotilojen kaluste, tumma senkki mittatilauksena.

Toimistossa on useampia avokeittiöitä henkilökunnalle. Mustan keittiön pariksi haluttiin saman sävyinen kaluste täydentämään keittiön toiminnallisuutta. Narbutas toteutti mittatilauskalusteena mustan hyllykön sopimaan keittiön pariksi ja täydentämään keittiön sekä viereisen neuvottelutilan toiminnallisuutta. Kun kalusteet räätälöidään tilan mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaan, syntyy paras kokonaisuus.

KT Interior referenssi, Nrep toimiston lokerikko.

Toimistoissa, joissa ei ole henkilökohtaisia työpisteitä, aiheuttaa usein pään vaivaa minne laittaa henkilökohtaiset tavarat. Silloin lukolliset lokerikot ovat hyvä ratkaisu. Narbutaksen Choice-lokerikot ovat maalattu erikoisväreillä sopimaan tilaan.

Hiljaisessa tilassa voi häiriöittä keskittyä palaverin pitämiseen. Tilassa on NaughtOne Ali-baari pöytä ja Polly-baarituoli.

KT Interior referenssi, NREP toimiston neuvottelutilan mittatilauskalusteet. Pieni tammipöytä ja pehmustettu harmaa tuoli.

Kapeassa ja pienessä hiljaisessa huoneessa on Narbutaksen Twist&Sit-tuoli, sekä mittatilauskalusteena valmistettu tammen sävyinen korkea pöytä.

Back to top