Jabra, Helsinki

Jabra on ääni- ja videolaitteisiin erikoistunut yritys, joka valmistaa kuulokkeita, mikrofoneja, kaiuttimia sekä videoratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. KT Interior on toimittanut Jabran toimistolle suuren osan valaistus- sekä kalustusratkaisuista. Avara toimistotila on sisustettu tyylikkäästi käyttäen myös brändin väripaletista löytyvää kirkkaan keltaista sävyä yhdessä harmaan kanssa, luoden näin brändin mukaisen sisustuksen. Toimiston yleisvalaistuksen laatuun kiinnitettiin erityistä huomiota ja tilan olemassa olevaa valaistusta täydennettiin ES-Systemin ja Regentin päivänvaloa simuloivilla valaisimilla.

Avaran toimistotilan keskellä on viihtyisä loungealue, jossa on moderni Herman Millerin Wireframe-sohva yhdessä Horredsin Glove-tuolien kanssa. LEDS C4:n Circ-riippuvalaisin toimii tilan kruununa ja yhdistää avoimen alueen kokonaisuudeksi.

Asiakas

Jabra

Vuosi

2022

Suurikokoisen Herman Millerin Layout studio-neuvottelupöydän ympärillä istutaan Herman Millerin Setu-työtuoleissa.

Pienessä neuvottelutilassa istutaan Herman Millerin Civic-pöydän ympärillä Naughtonen Polly-tuoleissa. Huoneen vasemmassa etukulmassa on Naughtonen Always -nojatuoli sekä Knot-sivupöytä. Lattiavalaisin on Leds-C4:n malliston Premium-lattiavalaisin. Tilan pyöreä riippuvalaisin on Regentin SoloSlim.

Puolikaaren muotoisen pöydän on valmistanut Narbutas asiakkaan ohjeistuksen mukaan mittatilaustyönä. Pöydän ympärillä on Herman Miller Setu-työtuolit, jotka soveltuvat niin isompaan kuin pienempään neuvottelutilaan ja ne ovat ergonomisia ja mukavia neuvottelutilan tuoleja myös ilman käsinojia.

Avoimessa työtilassa on Herman Millerin ja Narbutaksen sähkösäätöisiä työpöytiä, ergonomisia Herman Millerin Lino-työtuoleja sekä säilytyskaapit Herman Milleriltä. Työpisteiden akustoivat sermit ovat Narbutaksen valikoimasta.

Back to top