Eezy Oyj, Helsinki

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita.

Henkilöstöpalvelu Eezy Ruoholahden toimipisteen edustusneuvottelutilaan valittiin ergonomiset Herman Millerin valmistamat Cosm Mid-Back -tuolit, kauniissa jäänsinisessä Glacierin värisävyssä. Ergonomiset työtuolit tekevät palaverissa istumisesta mukavaa myös pitkäkestoisen palaverin aikana. Keskikorkea selkänoja tukee istujaa ja tuolin verkkomateriaali on hengittävä sekä joustaa istujan mukana.

”Yhteistyö KT Interiorin kanssa sujui hyvin ja tuolit ovat olleet erinomaiset kyseiseen edustustilaamme ja ovat toimineet moitteettomasti.” kertoi Janette Ropo, tapahtumapäällikkö, Eezy

Neuvottelutilan takaseinällä on modernit LEDS C4:n Invisible -riippuvalaisimet, joita on toimiston muissakin tiloissa. Invisible-riippuvalaisimissa on suunnattava LED-valonlähde, jolla voidaan korostaa haluttua aluetta.

Asiakas

Eezy Oyj

Suunnittelija

Kakadu

KT Interior referenssi Eezy Invisible_valaisimet Herman Miller Cosm toimistotuolit.

Tuolin keskikorkea selkänoja tukee istujaa ja tuolin verkkomateriaali on hengittävä ja mukava. Tuolin Glacier-väri on moderni ja tyylikäs valinta.

LEDS C4:n Invisible-riippuvalaisimet korostavat sisääntuloaulan logoa. Valaisimen varjostin on suunnattava.

Back to top