LEDS C4 logo

Valaisimet

KT Interiorin verkkokaupasta löydät valikoiman design-valaisimia. Valikoimastamme löydät niin työpistevalaisimia kuin sisustuksellisia design-valaisimia kotiin, toimistoon tai kotitoimistoon. Valikoimissamme on uniikkeja design-valaisimia eri valmistajilta.
Otathan meihin yhteyttä, jos kaipaat apua valaisimen valinnassa.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Valmistaja
Käyttökohde
Valaisintyyppi

Näytetään tulokset (11 kpl)

KT Interiorin verkkokaupassa on suosituimpia valaisimia, jotka toimivat monissa tiloissa. Verkkokauppamme laadukkaat valaisimet ovat helposti asennettavissa, ja useimmat mallit toimivat kätevästi vain pistorasiaan kytkemällä.

Työpisteen valaistus:
Kohdennettuun valaistukseen työpisteelle niin toimistoympäristöön kuin kotitoimistoon sopii Herman Millerin Lolly valaisin, joka on pieni ja suunnattava valaisin USB-latausporteilla varustettuna.

Sisustukselliset valaisimet:
Leds C4:n designvalaisimet ovat kauniita ja minimalistisia valaisimia. Sivupöydälle tai lipastolle asetettaessa valaisimet toimivat tilan korostajina. Leds C4:n lasinen Ilargi valaisin antaa hyvin pehmeää lämmintä valoa. Tubs valaisin toimii erinomaisesti silloin, kun valoa halutaan suunnata esim. pintojen kautta tilaan. Tubs lattiavalaisin  toimii esimerkiksi lukemisen lisävalaistuksena.

Ladattavalla akulla toimiva minimalistinen Cocktail on valaisimista monikäyttöisin, soveltuen monen tilan korostusvalaistukseen esimerkiksi yöpöydälle, keittiöön tai olohuoneeseen.

Back to top