Regent

Regent, Sveitsiläistä laatua

Regent on 1908 perustettu perheyritys ja Sveitsin johtava valaisin valmistaja, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja edelläkäyvistä valaistusratkaisuista. Regent keskittyy julkitilavalaistukseen, jossa korkean laadun lisäksi ominaista on viimeistelty selkeä muotoilu, huippu teknologia ja toimiva logistiikka. Energiataloudellisuus on keskeisessä roolissa niin tuotteissa kuin tuotantolaitoksissa.

Pitkäaikainen luotettava yhteistyökumppani

Sveitsin markkinajohtajan asema perustuu tehokkaaseen tukku- ja tuontiliiketoimintaan. Regent toimii kotimaassaan maahantuojana monille tunnetuille valaisinmerkeille, mutta vain omalla tuotannolla toimivan viennin osuus on kasvanut viimeisten 20 vuoden aikana voimakkaasti. Regent -valaistusratkaisuja tarjoavat partnerit 35 maassa. KT Interior on tehnyt yhteistyötä Regentin kanssa vuodesta 2000 alkaen. Merkittäviä kohteita Suomessa ovat mm. Gateway-toimistotalo Vuosaaren satamassa,  SITO pääkonttori Tapiolassa ja uusia 2015 kohteita Leppävaaran Uimahalli  sekä Tapiolan Pysäköintikeskus.

Arkkitehtoniset tuoteperheet, toimisto- ja myymälävalaisimet

Regentin tuotevalikoiman muodostavat arkkitehtoniset, toimisto- ja myymälävalaisimet, joista löytyy useita kattavia tuoteperheitä erilaisine asennusratkaisuineen. Regent on tunnettu siirrettävistä lattiavalaisimista, eri kokoisista profiilivalaisimista ja valoviivaratkaisuista sekä monipuolisista kohdevalaisimista. Regentin valaisinten tarkat tekniset tiedot sekä valonjakotiedostot löytyvät valmistajan sivuilta tuotetiedon yhteydestä.