Lino

Herman Millerin uusin ergonominen työtuoli, jossa on mukavan pehmeä muotoiltu istuin ja hengittävä verkkoselkä – kestävä ja varma valinta perustyötuoliksi.

Lino tuolin suunnittelijoiden Sam Hecht ja Kim Colinin suunnittelufilosofia on: ”Pyrimme käytön yksinkertaisuuteen toiminnallisuutta vähentämättä, jolloin saadaan aikaan tasapaino, jossa tuotteet ovat merkityksellisiä ja kestäviä.”

Tuolin selkänojaan on suunniteltu ilmava ja hengittävä Duo verkkomateriaali, jossa on kolme eri tukivyöhykettä antaen tuen oikeisiin paikkoihin koko selkärangan alueella ja lisäksi tukien lannerankaa.

Tuolissa on käyttäjää helpottava keinuominaisuus ja keinunvastus, jotka säätyvät portaittain taaten hyvän työskentelyasennon. Tuolista löytyy myös etukallistus, joka tuo tuolin selkänojaa noin 5 astetta eteenpäin mahdollistaen ryhdikkään työskentelyasennon.

Tuoliin on saatavissa lisäominaisuutena korkeussäädettävä PostureFit -selkätuki, jolla saat lisää mukavuutta ristiselän ja lannerangan alueelle. Istuinosasta löytyy portaaton syvyyssäätö ja korkeussäätöinen kaasujousi.

Käsinojavaihtoehdot: täyssäädettävä, korkeussäädettävä tai kiinteä.

 

Räätälöi tuoliin joko musta tai mineraali kehys sekä valitse mieleinen verkkomateriaali kuudesta eri väristä, istuin osaan saatavilla laaja valikoima verhoilumateriaaleja. Jalustan värin voit valita tuolin kehyksen värin mukaan tai lisää tyylikkyyttä saat valitsemalla kiillotetun alumiini jalustan.

Maailman kestävin työtuoli Runkotakuu 12 vuotta sisältäen mm. kaasujousen, Duo verkkomateriaalin ja käsinojat
Ergonomisuus Monipuolisten säätöjen avulla saavutetaan yksilöllinen ergonomia
Värivaihtoehdot Duo verkkomateriaalille Poppy, Green leaf, Jade, Mineral, Shadow, Graphite
Värivaihtoehdot runko musta tai mineraali
Värivaihtoehdot jalusta musta, mineraali, kiillotettu alumiini
Käsinoja vaihtoehdot täyssäädettävä, korkeussäädettävä, kiinteä