Chat Box

Chat Box on itsenäinen mobiiliyksikkö, joka sopeutuu ominaisuuksiensa ansiosta olemassa olevaan, arkkitehtooniseen kokonaisuuteen. Sen avulla voidaan luoda hiljaisia “keitaita” hälyisiin avotoimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kokonaisuus on muunneltavissa sekä sisä- että ulkopuolelta, jolloin se sulautuu organisaation ulkoiseen merkkikieleen (värit, muodot etc.), mutta säilyttää kuitenkin itsenäisyytensä yksilöllisten valaistus-, ilmanvaihto- ja akustisten ratkaisujen ansiosta. Pinta-ja oven materiaalit ovat asiakkaan valittavissa.

Chat Box muuntautuu kokonsa ja valittujen ominaisuuksien ansiosta puhelinkopista dynaamiseksi neuvottelutilaksi. Sen sisään voidaan asentaa asiakkaan tarpeen mukaan näyttö, televisio tai projektori sekä kaiuttimet.

Chat Box materiaalit

Lasiseinä on laminoitua turvalasia 37 tai 40 dB(Rw) ja saatavilla on erilaisia lasivaihtoehtoja sekä teippausmahdollisuuksia. Akustoivassa kattomoduulissa on valmius ilmanvaihdolle, valaistukselle ja paloilmaisimelle. Alumiiniprofiilit ovat vakiona eloksoidut tai tilauksesta maalattu RAL-väreissä.

Chat Boxiin voidaan valita joko itsenäinen ilmanvaihtoyksikkö tai se voidaan kytkeä  toimiston omaan ilmanvaihtoon. Kokonaisuus on helppo asentaa eli asennus voidaan tehdä työpäivän aikana ilman häiriötekijöitä muulle toimistolle. Chat box on itsenäinen yksikkönsä eli sitä ei kiinnitetä rakenteisiin, joten se voidaan purkaa ja siirtää tarvittaessa helposti.