Wallenium

Eestiläinen Wallenium on erikoistunut erilaisiin toimitilojen väliseinäratkaisuihin. Wallenium -lasiseinillä voidaan saada aikaan yli 40 dB äänieristys estämättä näkyvyyttä tai valon pääsyä tilasta toiseen. Lasiseinäratkaisut valmistetaan arkkitehdin piirrustusten mukaan ja toimitetaan paikoilleen asennettuna. Seinissä voidaan käyttää alumiini, mdf- tai vaneriprofiileja – kokolasisessa TK-väliseinäjärjestelmässä ei ole lainkaan pystyprofiilia.

Chat Box – hiljainen huone, vetäytymistila, puhelinkoppi

Toimiston avotiloissa käytetään nykyään myös paljon erillisiä tiloja, joissa voidaan pitää pieniä kokouksia tai hoitaa keskittymistä vaativia työtehtäviä. Walleniumin tuotevalikoimaan kuuluvat Chat Boxit ovat tähän tarkoitukseen kehitetty, moduuli- rakenteinen ratkaisu, jota voidaan helposti muunnella soveltuvaksi eri käyttötarkoituksiin. Myös Chat Box valmistetaan aina  oikean kokoisena ja muotoisena asiakkaan tarpeisiin.

Lukuisia referenssejä

KT Interior on tehnyt yhteistyötä Walleniumin kanssa noin 10 vuotta. Olemme yhdessä toteuttaneet lukuisia erilaisia ratkaisuja Walleniumin väliseinillä. Walleniumin väliseinäjärjestelmät VAL90 ja MODULARE92 ovat VTT:n testaamia äänieristyksensä osalta.