VAL90

VAL90 -väliseinäjärjestelmä on suunniteltu tilojen jakamiseen ja työpisteiden erottamiseen ottaen huomioon toimistotilojen muuttuvat tarpeet. VAL-järjestelmä on suunniteltu elementteinä joten se on helppo asentaa ja se on tarvittaessa myös siirrettävissä.  Väliseinien ulkonäkö ja elementtien leveydet sekä korkeudet mitoitetaan suunnittelijan ja asiakkaan kanssa.

VAL90 tekniset tiedot

Elementit valmistetaan lakatuista, maalatuista tai viilutetuista 30 x 92 mm:n vakiomittaisista MDF -profiileista tai 30 x 92 mm:n vakiomittaisista vaneriprofiileista. Elementit kootaan; runko, täyte, tiivisteet jne Walleniumin tehtaalla ja rakennuskohteessa suoritetaan vain elementtien liittäminen toisiinsa.

VAL 90 -järjestelmän lasiseiniä voi sekä asentaa aukkoon että jättää ne ylhäältä avonaisiksi, käyttäen jäykistämiseksi 30 x 92 mm:n yhdyslistaa elementtien päällä. Liitokset olemassa oleviin seiniin listoitetaan 30–40 x 8 mm:n MDF-listalla.

Elementin maksimikoko on 1100 x 2800 mm.

VAL-väliseinässä on mahdollista käyttää sekä vakio-ovia (lasiaukolla tai ilman) että erikoismittaisia laakaovia, kaksipuolisia laakaovia, liukuovia, kokolasiovia jne.

VAL-järjestelmän profiileja, ovia ja paneeleja voi lakata, maalata (RAL-, Tikkurila-, NCS-värikarttojen mukaisesti), viiluttaa ja petsata. Elementtien täytteenä voi käyttää erityyppisiä laseja sekä maalattuja, viilutettuja, lakattuja, kankaalla verhoiltuja viimeistelypaneeleja. Elementteihin voi kiinnittää säleverhoja, rullaverhoja, vaijereita jne.

Wallenium VAL90