Mute

Mute tuoteperhe koostuu äänieristeisistä ”kopeista” jotka tarjoavat rauhaisan nurkkauksen avokonttoriin. Tuoteperheeseen kuulu Mute, Mute floor ja Mute wall. Äänieristettyjen seinien ja katon ansiosta istut Mute kalusteissa kuin eri huoneessa mutta silti samassa tilassa.

Mute tuoteperhe on värimaailmaltaan ja materiaaleiltaan yhteneväinen. Kalusteiden ulkopinta on standardiväriltään maalattua valkeaa kalustelevyä, myös puupinta tai muut värivaihtoehdot ovat mahdollisia. Sisusteiden värimaailma on kattava. Valitse vapaasti mieleisesi yhdistelmä joka sopii toimistosi sisustukseen.

Mute

Muten käyttötapoja on monia; ryhmänä tai erikseen eli yksin hiljentyen hetkeksi tai kaksin muun toimistohälinän häiritsemättä keskustelua. Asettaessa kaksi Mute sohvaa vastakkain toisiaan oman tilan tuntu ja hiljaisuus kasvavat. Tämä vaihtoehto sopii hyvin esimerkiksi hiljaiseksi kahvitilaksi jossa toimiston hälinä tai kahvittelijoiden keskustelu eivät häiritse toisiaan. Yksittäin Mute on kuin oma ajatuskupla jonne voi syventyä hetkeksi miettimään maailman menoa.

Mute floor

Mute floor:ssa istut mukavasti ja voit keskittyä rauhassa huolimatta avotoimiston hälinästa. Äänellinen rauha ei ole ainoa etu, se voi myös olla signaali siitä että haluat hoitaa jonkin asian omassa rauhassa. Mute floor on kuin modernisoitu vanhanajan puhelinkoppi sähköpistokkeineen.

Mute wall

Mute wall on äänieristeinen seinäkoppi. Se on rakennettu samaa logiikkaa ja käyttötarkoitusta varten kuin muut Mute floor. Seinäkopissa voit esimerkiksi hoitaa rauhaa tarvitsevan puhelun tai lukea keskittymistä vaativan asiakirjan. Samalla hoituu pieni jaloittelu työpäivän lomassa.