Modulare 92/50

Modulare 92/50 järjestelmäväliseinä sopii tilojen jakamiseen samoin kuin VAL90. Modulare –järjestelmä on suunniteltu elementteinä joten se on helppo asentaa ja poistaa. Väliseinien muoto, elementtien leveydet, korkeudet ja jaotukset tehdään suunnittelijan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti

Modulare 50

Elementit valmistetaan 15 x 50 mm ja 30 x 50 mm alumiiniprofiileista. Elementit kootaan Walleniumin tehtaalla ja rakennuspaikalla suoritetaan vain elementtien liittäminen toisiinsa ”klikkaamalla” ruuveja käyttämättä. Modulare 50 -järjestelmän seinät asennetaan aina aukkoon ja ulkokehä katetaan erityisellä 52 x 30U-profiililla. Elementinmaksimikoko on 1000 x 2700 mm.

Modulare 92

Elementit valmistetaan 15 x 92 mm ja 30 x 50 mm alumiiniprofiileista. Elementit kootaan Walleniumin tehtaalla ja rakennuspaikalla suoritetaan vain elementtien liittäminen toisiinsa joko kiristyspulteilla tai ”klikkaamalla” ne yhteen ruuveja käyttämättä. Modulare 92 -järjestelmän seinät voidaan asentaa aukkoon sekä jättää ne ylhäältä avonaisiksi. Elementinmaksimikoko on 1200 x 3000mm.

Ovet ja pinnat

Kääntö- ja liukuovet valmistetaan alumiiniprofiileista lasiaukolla tai umpinaisina. Erityisratkaisuna voi seinissä käyttää täysilasi- tai MDF -profiiliovia.

Modulare-alumiiniprofiilien pintakäsittelynä on käytetty luonnonväristä anodisointia tai profiilit maalataan RAL-värikartanmukaisesti. Elementtien täytteenä voi käyttää erityyppistä lasia sekä maalattuja, viilutettuja, kangasverhoiltuja viimeistelypaneeleja, joiden paksuus voi olla korkeintaan 16mm.

Wallenium Modulare