Modulare 92

Modulare 92 järjestelmäväliseinä sopii tilojen jakamiseen samoin kuin VAL90. Modulare –järjestelmä on suunniteltu elementteinä, joten se on helppo asentaa ja poistaa. Väliseinien muoto, elementtien leveydet, korkeudet ja jaotukset tehdään suunnittelijan ja asiakkaan toiveiden mukaisesti

 

Modulare 92

Elementit valmistetaan 15 x 92 mm ja 30 x 50 mm alumiiniprofiileista. Elementit kootaan Walleniumin tehtaalla ja rakennuspaikalla suoritetaan vain elementtien liittäminen toisiinsa joko kiristyspulteilla tai ”klikkaamalla” ne yhteen ruuveja käyttämättä. Modulare 92 -järjestelmän seinät voidaan asentaa aukkoon sekä jättää ne ylhäältä avonaisiksi. Elementinmaksimikoko on 1200 x 3000mm.

Kulmaratkaisu 92

Täyskulmat toteutetaan 92 x 92 mm profiililla eli tolpalla. MODULARE 92 -järjestelmässä on mahdollista toteuttaa 90 asteen kulma myös ilman tolppaa ns. ”täyslasikulmana”. Siinä tapauksessa leikataan kaksi yhdistettävää elementtiä 45 asteeseen ja kulmaus jäykistetään alumiiniputkella ja kierretangolla.

Ovet ja pinnat

Kääntö- ja liukuovet valmistetaan alumiiniprofiileista lasiaukolla tai umpinaisina. Erityisratkaisuna voi seinissä käyttää täysilasi- tai MDF -profiiliovia.

Modulare-alumiiniprofiilien pintakäsittelynä on käytetty luonnonväristä anodisointia tai profiilit maalataan RAL-värikartanmukaisesti. Elementtien täytteenä voi käyttää erityyppistä lasia sekä maalattuja, viilutettuja, kangasverhoiltuja viimeistelypaneeleja, joiden paksuus voi olla korkeintaan 16mm.

Takuu

Takuuaika on 2 vuotta. Takuun voimassaolo edellyttää, että Wallenium on suorittanut väliseinien asennuksen.

Poistunut tuote

Modulare 50

 

Wallenium Modulare