Sayl

HermanMiller Sayl työtuolin rakenteen innoittajana toimi suunnittelija Yves Béharin kotikaupungin San Franciscon Golden Gate Bridge. Tuolin selkänojaan suunniteltiin ilmava ja kevyt rungoton rakenne jota yksi ripustussilta pitää pystyssä. Tämä joustava rakenne on ikäänkuin tuolin selkäranka joka myötäilee istujan selkärangan liikkeitä. Lopputuloksena syntyi kaunis, kevyt ja ekologinen ratkaisu jossa istuja saa aivan uudenlaisen vapauden, tinkimättä kuitenkaan työtuolin muista ominaisuuksista.

Saylin käsinojissa on korkeus-, sivuttais-, ja syvyyssäädön lisäksi myös kiertosäätö mahdollisuus, istuimessa on syvyyssäätö ja tuolin saa kallistusmekanismin etukallistus mahdollisuudella. Tuolin selkänoja on saatavana myös kangaspäällystettynä joka on tukevampaa selkänojaa kaipaavalle hyvä vaihtoehto.

HermanMiller Sayl -tuolin väri-, ja viimeistely vaihtoehdot ovat laajat. Varastomalleissamme on musta viimeistely sekä valkorunkoinen tuoli harmaalla istuimella ja Fog base jalalla.

Sayl tuolia on myös saatavana sivutuolina tai esimerkiksi neuvottelutilan tuoliksi. Jalkavaihtoehtoina on tavallisen jalkaristikon ja jalkarenkaan lisäksi pyörät. HermanMiller Sayl sivutuolin värivaihtoehdot ovat samat kuin Sayl työtuolilla. Voit nähdä erilaiset tuolivaihtoehdot täältä.

Kierrätettävyys 91 %
Design by Yves Béhar
Takuu 12 vuotta, 24/7