Chat Box

Chat Box on itsenäinen mobiili yksikkö, joka sopeutuu ominaisuuksiensa ansiosta olemassa olevaan, arkitehtoniseen kokonaisuuteen. Sen avulla voidaan luoda hiljaisia “keitaita” hälyisiin avotoimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kokonaisuus on muunneltavissa sekä sisä- että ulkopuolelta jolloin se sulautuu organisaation ulkoiseen merkkikieleen (värit, muodot etc.), mutta säilyttää kuitenkin itsenäisyytensä yksilöllisten valaistus-, ilmanvaihto-, ja akustisten ratkaisujen ansiosta. Pinta-ja oven materiaalit ovat asiakkaan valittavissa.

Chat Box:n sisään voidaan asentaa screenit, monitorit, projektorit ja kaiuttimet asiakkaan tarpeen mukaan. Se muuntautuu kokonsa ja valittujen ominaisuuksien ansiosta puhelinkopista dynaamiseksi neuvottelutilaksi.

Chat Box materiaalit

Lasiseinä on laminoitua turvalasia 37 tai 40 dB(Rw). Erilaisia lasivaihtoehtoja sekä teippausmahdollisuuksia. Kattomoduuli on akustoiva jossa on valmius ilmanvaihtoon, valaistukseen ja palohälytykseen. Voidaan valita joko itsenäinen ilmanvaihtoyksikkö tai kytkeä Chat Box toimiston ilmanvaihtoon. Kokonaisuus on helppo asentaa eli asennus voidaan tehdä työpäivän aikana ilman häiriötekijöitä muulle toimistolle. Se on itsenäinen yksikkönsä eli sitä ei kiinnitetä rakenteisiin. Tämä tarkoittaa sitä että se voidaan purkaa ja siirtää tarvittaessa. Alumiiniprofiilit ovat vakiona eloksoidut tai tilauksesta maalattu RAL-väreissä.