Aeron Classic

Alkuperäinen HermanMiller Aeron jota nykyisin kutsutaan nimellä Aeron Classic on jo ikonin maineeseen noussut maailmanlaajuisesti tunnettu työtuoli, joka kuuluu New Yorkin Modernin taiteen museon vakiokokoelmaan. Aeron on design klassikko ei pelkästään ulkomuotonsa vaan myös ergonomisten ominaisuuksiensa ansiosta.

HermanMiller Aeron Classic työtuolin verkkokudosmateriaali on monen vuoden tutkimuksen ja kehitystyön tulosta. Tämän tekstiilikudoksen ansiosta tuoli mukautuu istujan kehoon täydellisesti tukien istujaa juuri oikeista kohdista. Materiaali on myös erittäin hengittävä, joka on ollut yksi päämäärä tuotekehityksessä. Aeron työtuolista löytyy kolme eri kokoa A, B ja C, joista keskikoko B sopii noin 94 prosentille käyttäjistä.

HermanMiller Aeron Classic työtuolia on saatavana myös korkeana versiona sekä tavallisena sivutuolina. Korkeampi tuoli soveltuu hyvin tiloihin joissa työskennellään korkeammilla työtasoilla jolloin työergonomia vaatii erityishuomiota.

Varastomalleissamme on kaikki säädöt, alkuperäinen lumbar kit -ristiseläntuki, grafiitin värinen runko ja pyörät kovalle lattialle. Rungon väriä ja verkkomateriaaleja on saatavana eri vaihtoehtoja. Aeron työtuoli on kestävä, tyylikäs ja ajaton hankinta.

Kierrätettävyys 94%
Design by Bill Stumpf